Mercedes: “We gaan voluit pushen met updates in Silverstone”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Het Mercedes F1 team plant tijdens het raceweekend van de GP van Groot-Brittannië verschillende updates voor haar W13 die ervoor moeten zorgen dat het met haar F1-bolide verder vooruitgang boekt.

Na een moeilijk seizoensbegin proberen ze bij Mercedes om geleidelijk aan vooruitgang te boeken. De weg naar vooruitgang en een snellere F1-bolide verloopt met vallen en opstaan. Dat beseffen ze ook bij Mercedes dat veel hoop stelt op een groot pakket met updates dat op het circuit van Silverstone geïntroduceerd zal worden.

“Iets waarvan je zeker kan zijn is dat we zo hard mogelijk zullen pushen,” aldus Mike Elliott, de technisch directeur bij Mercedes in een video op YouTube.

“We zullen nieuwe onderdelen introduceren in Silverstone, we zullen proberen om de wagen vooruit te pushen, we zullen proberen om extra snelheid uit de wagen en ons pakket te halen, net als uit de nieuwe onderdelen.”

“Ik denk dat we tegelijkertijd echter ook eerlijk tegenover onszelf moeten zijn, we moeten erkennen dat we wat achterstand hebben tegenover Red Bull en Ferrari. Tijdens een normale race zal het dan ook moeilijk worden.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print