Mercedes wil tegenover Lewis Hamilton niet dreigen met George Russell

De onderhandelingen tussen Mercedes en Lewis Hamilton over een nieuw contract verlopen niet echt vlot. Bij Mercedes willen ze echter niet dreigen met George Russell als mogelijke vervanger.


“We hebben nooit met de kaart Russell gedreigd,” aldus Toto Wolff tegenover ‘Sport am Sonntag’ op de Oostenrijkse zender ‘ORF’. “Hij heeft zich ongelooflijk getoond.”

Volgens Toto Wolff beschikt Russell over voldoende talent om zelf ooit in een topwagen te zitten en moet er niets overhaast worden.

“Op een dag zal hij in een topwagen zitten maar ons partnerschap op de lange termijn draait niet rond dreigementen. We weten dat we samen willen racen en we moeten nu de onderhandelingen afronden.”

“We zullen op een dag de handtekening zetten maar als we elkaar niet zien is het moeilijk om allebei de handtekening te zetten.”

Toto Wolff bevestigde nogmaals dat de onderhandelingen volop bezig zijn, maar dat ze door omstandigheden vooral via video-calls gebeuren.

“Zoals het bij onderhandelingen gaat komen we uit twee verschillende hoeken en proberen we toenadering te zoeken, dat is redelijk normaal,” aldus Wolff.

“Onze relatie bestaat uit een solide basis en we hebben samen geweldige successen behaald en dat willen we ook in de toekomst doen.”

“Soms moet je echter uitgebreid over sommige zaken praten en dat vergt wat tijd. Die gesprekken zijn nog bezig en uiterlijk voor Bahrein moet er iets getekend worden.”

“Er is geen deadline, de advocaten zijn uiteraard hard aan het werken. Het is niet ideaal wanneer je zo’n dingen over Zoom moet bespreken en de advocaten steeds tussenbeide moeten komen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022