Miami GP neemt opmerkelijke beslissing: F1-paddock wordt verplaatst naar het Hard Rock Stadium

Miami GP
Miami GP

Na de eerste ‘succesvolle’ editie van de ‘Miami GP’ vorig jaar bereiden de organisatoren zich volop voor op de tweede editie. De organisatoren voeren daarvoor alvast een opmerkelijke wijziging door.

Vorig jaar was er veel te doen rond de kunstmatig aangelegde jachthaven, op sociale media werd er serieus mee gelachen. Voor de editie van 2023 willen de organisatoren opnieuw heel wat activiteiten op en rondom het circuit voorzien. Daarnaast zal het circuit ook een nieuwe asfaltlaag krijgen. Tijdens het eerste raceweekend kreeg het circuit veel kritiek van de rijders omwille van problemen met de asfaltlaag.

Ook voor de F1-teams zal er heel wat veranderen. De hospitality units van de teams worden immers verplaatst naar het grasveld van het Hard Rock Stadium. Bovenop de garages bij de pitstraat zal er ook een permanent paddock-gebouw voorzien worden zodat de gasten een beter zicht krijgen op start-finish.

De organisatoren zetten duidelijk alles op alles om de beleving tijdens het raceweekend nog bijkomend te verbeteren, zowel voor de rijders, de fans en vips.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print