“Michael Schumacher kan niet praten en communiceert met zijn ogen”

Opnieuw zouden er details over de medische toestand van Michael Schumacher bekend geraakt zijn, deze keer via Elisabetta Gregoraci, de ex-vrouw van voormalig F1-teambaas Flavio Briatore.


Sinds zijn dramatisch ski-ongeluk in 2013 in het Franse Méribel is er maar weinig geweten over de medische toestand waarin zevenvoudig F1-kampioen Michael Schumacher verkeert. Zijn familie schermt Schumacher goed af van de buitenwereld en de weinigen die hem toch te zien krijgen hullen zich vooral in stilzwijgen.

FIA-baas Jean Todt, de voormalige teammanager van Schumacher bij Ferrari, is één van de weinigen die Schumacher af en toe bezoekt. Todt liet een tweetal weken geleden verstaan dat Schumacher aan het strijden was, de familie van Schumacher reageerde echter niet op de uitlatingen van Todt.

Opvallend is nu echter dat Elisabetta Gregoraci, de ex-vrouw van voormalig F1-teambaas Flavio Briatore, met een verklaring over de medische toestand van Schumacher is gekomen. Gregoraci neemt momenteel deel aan de Italiaanse versie van Big Brother en daar kwam het onderwerp ter sprake.

“Hij kan niet praten en communiceert met zijn ogen,” zo vertelde Gregoraci tegenover haar kamergenote in Big Brother. “Er zijn slechts drie mensen die hem mogen bezoeken en mogen zien.”

Volgens haar is Schumacher ook verhuisd van het Zwitserse Genève naar Spanje. Opvallend genoeg doen die geruchten al veel langer de ronde. De familie Schumacher reageerde destijds op de geruchten door te stellen dat het om een vakantieverblijf van de familie gaat.

In 2018 kocht Corinna, de echtgenote van Schumacher, een statige villa van zo’n 15 000 vierkante meter ter waarde van zo’n 30 miljoen euro op het Spaanse eiland Mallorca. Er waren destijds intense geruchten en speculaties dat Michael Schumacher naar Mallorca verhuisd was.

Die geruchten werden echter nooit bevestigd, net als dat we nu waarschijnlijk ook geen officiële bevestiging van de uitspraken van Elisabetta Gregoraci zullen krijgen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print