Na de ‘Fake Marina’ in 2022: Miami komt met nieuwe VIP-tickets die luxe en ‘echt water’ beloven

Miami GP
Miami GP

Vorig jaar zorgde de GP van Miami voor enkele erg opmerkelijke verhalen. Er was naast veel show en spektakel vooral ook commotie over de ‘Fake Marina’ met een ‘geschilderd wateroppervlak’. Voor dit jaar zijn er echter nieuwe VIP-tickets met veel luxe en vooral ook ‘echt water’.

Een jaar nadat de fans Miami uitlachten voor hun ‘valse haven’ (Lees: Fans vol ongeloof door ‘fake’ water tijdens F1-race in Miami) willen de organisatoren van de GP van Miami meer dan ooit het geld uit de zakken van de toeschouwers halen. Nadat er vorig jaar al ongelooflijk veel geld moest neergeteld worden voor allerlei overnachtingen en erg dure vip-pakketten (Lees: Fans geven ongelooflijk veel geld uit om bij de eerste GP van Miami te zijn) belooft het dit jaar nog extravaganter te worden.

Onder het motto ‘het ijzer smeden wanneer het heet is’ wil men in Amerika duidelijk zoveel mogelijk geld verdienen nu de Formule 1 er bijzonder populair is geworden. Zo is er nu een VIP ‘Marina’ pakket te koop met ‘Sunset Cabana’ als aanlokkelijke naam. De prijs is dat iets minder want het prijskaartje bedraagt maar liefst 67 000 dollar. Daarvoor kan je echter wel 15 mensen laten genieten van ‘echt water’ en pure luxe …