Laatste tickets GP van België 2023 worden te koop aangeboden tegen ‘duurdere’ prijs

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Spa Grand Prix, de organisator van de GP van België, heeft vandaag een beperkt aantal nieuwe tickets voor de GP van België 2023 in de verkoop gedaan. Opvallend daarbij is dat de tickets nog duurder zijn geworden.

Vorig jaar schreven we al dat organisator Spa Grand Prix de ticketprijzen voor de GP van België aanzienlijk had verhoogd voor de editie van 2023 (Lees: Tickets voor GP van België 2023 veel duurder). Daarmee bevestigde ook Spa Grand Prix de trend dat ticketprijzen voor de F1-races in 2023 een stuk duurder zijn dan de voorbije jaren.

Geheel verrassend is dat niet want de GP van België in 2022 was, net als heel wat andere F1-races vorig jaar, volledig uitverkocht. Gezien het contract slechts voor één jaar werd verlengd ontstond er ook op de tickets voor de GP van België 2023 een stormloop en raakten de tickets op enkele weken tijd uitverkocht.

Spa Grand Prix besloot vervolgens om een extra ‘Silver-tribune’ toe te voegen maar ook die raakte ondanks de stevige kostprijs voor de tickets snel uitverkocht. Enkel nog wat tickets voor vrijdag of zaterdag waren te koop maar nu heeft Spa Grand Prix nog een allerlaatste aantal tickets in de verkoop gedaan.

Het betreft zogenaamde ‘Bronze tickets’ maar wat daarbij opvalt is dat de ticketprijzen nog eens extra zijn gestegen. Daar waar Bronze tickets voor de GP van België oorspronkelijk 185 euro moesten kosten voor het volledige raceweekend van drie dagen kosten de nieuwe allerlaatste ‘Bronze tickets’ nu 210 euro per ticket. Voor 185 euro kan je nu alleen maar zondag naar de race komen kijken.

Prijzen laatste tickets GP van België 2023:
Weekend: 210 euro (vr-zat-zon)
Zaterdag: 135 euro
Zondag: 185 euro

Lees: De ultieme tips om ideaal voorbereid naar de GP van België of een andere F1-race te gaan