Nederlandse agenten stuiten bij een verkeerscontrole op een bijzondere lading

Twitter - Verkeerspolitie Den Haag
Twitter - Verkeerspolitie Den Haag

Agenten van de Nederlandse verkeerspolitie van Den Haag beleefden vorige week tijdens een nachtelijke controle de tijd van hun leven. Ze stuitten namelijk op een Red Bull F1-bolide.

Vorige week besloten een paar agenten van de Haagse verkeerspolitie een auto te controleren met een grote aanhanger en het bleek om een heel bijzondere lading te gaan.

“We besloten om de combinatie te controleren”, aldus de verkeerspolitie op Twitter. “De heren die in de personenauto zaten waren erg vriendelijk en meewerkend. Zij gaven aan dat wij echt de lading moesten controleren.”

Toen de agenten in de aanhanger keken wachtte hen een verrassing van formaat, de lading was niets meer of niets minder dan een van de twee officiële promotievoertuigen van Red Bull. “Een identieke bolide waar Max Verstappen in rijdt,” aldus de politie.

Tot teleurstelling van de agenten stak er geen motor in het voertuig: “We hebben dus niet kunnen testen of de F1-bolide nu sneller is dat ons interventievoertuig,” vertelden de agenten met een kwinkslag.

Na de verkeerscontrole mochten de heren hun weg vervolgen en hadden de agenten ongetwijfeld een mooi verhaal te vertellen tegen de collega’s en hun gezin.

Verkeerspolitie Den Haag
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022