Neem deel aan het GP van Hongarije-spel: min. 400 euro aan prijzen

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

De Grand Prix van Hongarije is het laatste Formule 1-weekend voor de zomerstop. Na de crash van Charles Leclerc in Frankrijk heeft Max Verstappen inmiddels een voorsprong van 63 punten. Ferrari is er dus alles aan gelegen om te winnen op de Hungaroring.

Gezien het karakter van dit circuit, met veel langzame bochten en slechts één recht stuk, wordt de vergelijking vaak gemaakt met Monaco. Een Grand Prix op het lijf geschreven van de huidige Ferrari. Er is echter één onvoorspelbare factor: het weer. Met de huidige voorspellingen lijkt zowel een natte kwalificatie als een natte race een goede mogelijkheid..

Klik hier om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Formule 1 Spel?

  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 78 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print