Nico Hulkenberg staat dicht bij overeenkomst met Lotus

Volgens het Duitse Sport Bild zou Nico Hulkenberg op het punt staan om een overeenkomst te sluiten met Lotus voor een racezitje in 2014.
image
Nico Hulkenberg greep onlangs net naast het tweede racezitje bij Ferrari, maar zijn manager liet toen meteen weten dat dat de Duister onder meer ook in onderhandeling was met Lotus.

Maar de onderhandelingen tussen Hulkenberg en Lotus zouden in een vergevorderd stadium zitten en positief verlopen, dat laat de manager van Hulkenberg alvast weten. Zowel Sauber als Lotus verkeren in financiële problemen, waarbij de rijderskeuze wel eens bepaald zou kunnen worden door hoeveel sponsorgelden een rijder met zich meebrengt. Maar Lotus zou naar verluidt een nieuwe sponsor uit het Midden-Oosten hebben, waardoor het zich perfect kan veroorloven om voor Nico Hulkenberg te opteren.

Felipe Massa, één van de grootste concurrenten van Hulkenberg voor het zitje bij Lotus, wou volgens ingewijden zo’n 10 miljoen euro sponsorgeld meebrengen maar zou nu uit de running zijn voor het tweede zitje bij Lotus.

“Er is nog niets getekend,” zei de manager van Nico Hulkenberg tegenover ‘Sport Bild’. “Maar we bevinden ons in een uiterst goede positie.”

Zelfs bij McLaren zou er een waterkans zijn op een racezitje, want volgens sommige bronnen zou McLaren nog steeds aan het wachten zijn op sponsorgelden van Telmex, een sponsor die Sergio Perez meebracht.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}