Nico Rosberg lanceert actie voor slachtoffers in Oekraïne: “Win een Tesla!”

Nico Rosberg - Twitter
Nico Rosberg - Twitter

Regelmatig zet Nico Rosberg zich in voor het goede doel. Deze keer heeft hij een actie opgestart voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne waarbij er een Tesla gewonnen kan worden.

Rosberg zamelt geld in voor de alliantie van Duitse hulporganisaties Aktion Deutschland Hilft en de Stichting Tribute to Bambi. Beide organisaties steunen slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Via de actie die Nico Rosberg heeft opgestart maak je kans om een leasecontract van een jaar te winnen voor een Tesla Model Y Performance en daarnaast ook een ontmoeting met de wereldkampioen van 2016.

Er zijn verschillende bedragen die gedoneerd kunnen worden en naast de hoofdprijs van de Tesla zijn er ook verschillende gegarandeerde ‘prijzen’ afhankelijk van het bedrag dat je doneert.

Daarbij kan je bijvoorbeeld een voucher krijgen om een elektrische wagen op te laden maar ook een gesigneerde foto van Nico Rosberg, een gesigneerde mini-helm of zelfs een echte helm van Nico Rosberg toen hij bij Williams F1-piloot was. Voor die laatste moet je echter stevig in de geldbuidel tasten, namelijk 15 000 euro.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023