Oscar Piastri: “McLaren doet mee in de strijd voor de F1-titels”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Bij McLaren zijn ze bezig aan een erg sterke reeks en dat zien we ook in de tussenstand van het kampioenschap. Tijdens het raceweekend in Canada behaalde McLaren van al de teams het meeste punten. Volgens Oscar Piastri doet McLaren zelfs mee voor beide wereldtitels.

“Het zal zwaar zijn maar ik denk dat we mee in de titelstrijd zitten,” aldus Piastri volgens ‘Speedcafe’. “We hebben als team dit weekend volgens mij het meeste punten gescoord, met niet veel verschil maar het was zeker een goed resultaat voor ons.”

“De voorbije weekends zijn we allebei erg consistent geweest en dat denk ik toch wel op erg verschillende circuits, we zijn op al die circuits sterk geweest.”

“Er zijn nog enkele dingen die beter moeten, we hebben het over enkele dingen, maar we zijn aan het strijden voor de kampioenschappen.”

“Het gaat erg zwaar zijn en uiteraard heeft Red Bull nog een voorsprong. Ik weet niet hoe ver we achter Ferrari momenteel zijn.”

“Ik denk dat we ons zeker en vast in de mix bevinden, we hebben nog de tweede helft van het jaar om het te doen gebeuren.”