Pierre Gasly: “Lewis Hamilton was echt aan het worstelen met zijn Mercedes”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgens AlphaTauri-rijder Pierre Gasly was ondervond Lewis Hamilton tijdens de F1-wintertests echt wel problemen met zijn Mercedes F1-bolide. Speelt Mercedes dan toch geen verstoppertje en zijn de problemen dan toch erger dan gedacht?

Pierre Gasly kon naar eigen zeggen van dichtbij ondervinden hoe Hamilton worstelde met zijn Mercedes W13. Eerder lieten Hamilton en teamgenoot George Russell zich al pessimistisch uit over hun kansen tijdens het begin van het seizoen.

“Ik was redelijk verrast dat ik gedurende enkele ronden met Lewis kon vechten,” blikt Gasly terug op de test in Bahrein.

“We weten, dat wij zelf, heel wat werk hebben om onze performance te verbeteren, om de balans van de wagen te verbeteren.”

Gasly kon enkele ronden van dichtbij zelf ondervinden hoe Lewis Hamilton worstelde met zijn Mercedes F1-bolide.

“Ik kon duidelijk zien dat ook Lewis problemen ondervond, ik denk dat hen werk te wachten staat om helemaal bovenaan te kunnen staan.”

“Maar dit waren nog maar de wintertests, het maakt deel uit van het testen en het proberen ontdekken hoe je het beste uit de wagen kan halen,” besloot Gasly.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer