Raikkonen denkt niet aan 2008

Ferrari-rijder Kimi Raikkonen heeft nog maar eens duidelijk gemaakt dat hij zich weinig tot niets aantrekt van zijn vorig seizoen. De Finse rijder werd in 2007 nog wereldkampioen in zijn Ferrari maar kon in 2008 de toppers niet bepaald volgen. Wat het nieuwe seizoen voor Raikkonen zal brengen wordt voor iedereen afwachten maar de wagen zou hem wel al goed bevallen.

“Ik leer net zoals alle mensen uit mijn fouten en eigenlijk zelfs tegen men zin. Ik wil zelfs niet leren uit mijn vorig seizoen want ik kijk liever niet in het verleden. Wat het nieuwe seizoen betreft kan ik nog niet veel zeggen maar ik ga uiteraard het beste van mezelf geven. De tests zijn voor mij zeer goed verlopen en ik hoop op een goede start van het nieuwe seizoen”, aldus Kimi Raikkonen.

Tot slot wist Raikkonen nog te vertellen dat hij heel graag voor Ferrari werkt en dat hij hoopt dat daar geen verandering in zal komen. Raikkonen heeft een overeenkomst met Ferrari tot 2010 en zei ditmaal opnieuw dat hij voor geen ander team meer wil rijden. De Fin denkt nog steeds niet aan zijn pensioen maar hij wil gewoon geen overstap meer maken.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023