Raikkonen rijdt rally in 2010

Eindelijk is het dan toch officieel dat de Finse rijder Kimi Raikkonen in 2010 geen Formule 1 zal rijden. Raikkonen tekende wel een overeenkomst bij Citroen alwaar hij zal deelnemen aan het World Rally Championship.
In 2007 werd Raikkonen nog nipt wereldkampioen met de Italiaanse renstal Ferrari maar toen al wilden de meeste supporters eveneens een overstap van Fernando Alonso. In 2010 is het dan uiteindelijk toch nog Kimi Raikkonen die plaats moet maken voor de Spaanse rijder want een geblesseerde Felipe Massa aan de deur zetten zou niet bepaald goed zijn geweest voor het imago van Ferrari.

Raikkonen stapte vroegtijdig op en zou daar uiteraard een aanzienlijk bedrag voor uitbetaald krijgen. Een overstap naar een andere renstal in de F1 kwam er niet meer voor Raikkonen en dat vooral omwille van zijn te hoog salaris. Geen F1 maar wel opnieuw rally voor Raikkonen in 2010.

“Op dit ogenblik kan ik jullie vertellen dat ik een overeenkomst met Citroen heb kunnen afsluiten voor komend seizoen. Verder zullen we dan wel weer zien wat de toekomst nog zal brengen”, aldus Kimi Raikkonen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}