Red Bull zou bod op Carlos Sainz in overweging nemen

Vertrekt Sainz nu wel of niet bij Toro Rosso? Red Bull zet de deur voor een eventueel vertrek alvast op een kier.

Er was de voorbije dagen veel te doen over een eventuele overstap van Carlos Sainz van Toro Rosso naar Renault. Daar zou Sainz eventueel Jolyon Palmer gaan vervangen.

Palmer kreeg van Renault al te horen dat hij ook in Hongarije bij Renault in de wagen zou zitten. De geruchten over een eventueel vertrek van Sainz bij Toro Rosso en bij uitbreiding Red Bull blijven echter aanhouden.

Bij Red Bull staat de deur alvast op een kier, al zal er wel een aanzienlijk bod moeten komen om Sainz weg te kopen bij Red Bull en Toro Rosso.

“Carlos Sainz heeft nog twee jaar een contract bij Red Bull Racing,” aldus Christian Horner, de teambaas van Red Bull. “Hij wordt gewaardeerd en indien een team hem wil hebben, of hij wil ergens anders naartoe, dan wordt er een prijs gekleefd op hem.”

Wanneer Horner gevraagd werd of er al van andere teams aanbiedingen waren voor Carlos Sainz was het antwoord: “Nee”.

“Indien iemand een bod wil doen dan zullen we dat in overweging nemen. Het zal echter een significant bod moeten zijn want we hebben aanzienlijk geïnvesteerd in Carlos. Wij brachten hem van de Formula BMW naar de F1. Zo iemand laat je niet zomaar gaan,” besluit Horner.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print