Relatie tussen Mclaren en Ferrari is beter dan ooit

De relatie tussen de Britse renstal McLaren en de Italiaanse renstal Ferrari is nog nooit zo goed geweest als vandaag de dag, dat zegt Mclaren teambaas Ron Dennis. Volgens Dennis ligt de spionagezaak van vorig seizoen volledig achter de rug en is de verstandhouding tussen Mclaren en Ferrari er alleen maar mee vooruit gegaan.

“Het jaar 2007 ligt achter ons. Ferrari en McLaren delen dezelfde passie en dat is de sport waarmee we bezig zijn. Ik heb ook bewondering voor Stefano Domenicali hij heeft zich opgewerkt van de bodem naar de top en dat zie ik graag. Stefano zal het heel goed doen, wacht maar af”, aldus Ron Dennis.

Dan is er ook nog de Formula One Teams Association (FOTA), die de teams verenigt in de discussies met de FIA en Bernie Ecclestone. Voorzitter van die nieuwe organisatie is Ferrari-president Luca di Montezemolo. Ook daar heeft Ron Dennis heeft niets op tegen.

"Ik ben de grootste fan van de FOTA en ik heb geen problemen met di Montzemolo. Aan het einde van het jaar zullen we zelfs samen gaan dineren, wie er ook wint of verliest in het kampioenschap."