"Renault moet zich concentreren op 2009"

Het Renault F1 team kent ondanks de komst van Fernando Alonso een tot nu toe teleurstellend seizoen. De Franse renstal is dan ook al druk bezig met de voorbereiding voor het volgende seizoen om tegen dan opnieuw aan de top te kunnen meerijden.

De meningen over deze aanpak zijn echter verdeeld. Renault moet zich zo immers bezighouden met twee verschillende projecten, het huidige seizoen en volgend seizoen. Dat vraagt volgens Fernando Alonso te veel van het team en daarom moet Renault zich volgens de Spanjaard concentreren op volgend seizoen.

"Het is een moeilijke beslissing maar ik heb een zeer concrete mening daarover," zegt de Spanjaard.

Renault heeft updates klaar voor de R28 en zal deze introduceren te Magny-Cours en Silverstone. Als de updates al dan niet het gewenste resultaat bewerkstelligen kan dit van invloed zijn op de beslissing van Renault of het zich enkel en alleen nog zal concentreren op 2009.

"Misschien zullen op die circuits goed presteren en kunnen we de ontwikkeling van de wagen verder zetten. Als het echter niet goed is dan is het seizoen misschien al voorbij en is het tijd om ons te concentreren op volgend seizoen," besluit Alonso.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer