Räikkönen niet bang om zitje aan Alonso te verliezen

Kimi Raikkonen heeft nog een overeenkomst met Ferrari voor de komende twee seizoenen en indien er daarna geen verlenging komt zal hij mogelijk overwegen om op pensioen te gaan. Volgens eerdere berichten had Raikkonen al besloten om sowieso een punt achter zijn carrière te zetten na Ferrari maar dat blijken nu verzinsels te zijn van de pers. Raikkonen weet maar al te goed dat men Alonso graag bij Ferrari zou zien rijden maar staat nog niet stil bij het feit dat dat wel eens ten koste van hem kan zijn.

"In 2008 liep het uiteraard niet zoals ik wilde en toen begonnen bepaalde mensen dingen over me te vertellen die niet altijd juist waren. Mij storen al die uitspraken niet en indien ik aan mijn pensioen zou denken dan zou ik niet gemotiveerd meer zijn. Ook over het feit dat Fernando eventueel mijn zitje zal krijgen maak ik me geen zorgen want wat dat betreft kan niemand in de toekomst kijken", zo vertelde Kimi Raikkonen.

Bernie Ecclestone vertelde onlangs dan weer dat Alonso op een bepaalde dag sowieso voor Ferrari zal rijden en dat zal waarschijnlijk ook wel het geval zijn. Ecclestone zelf zal een overstap van Alonso naar Ferrari zeker graag zien komen want het zou hem opnieuw massa’s geld kunnen opleveren. De dag dat Ferrari bekend zal maken met Alonso in zee te gaan zal Spanje alvast op zijn kop staan.

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023