Romain Grosjean kijkt uit naar de race in Hongarije

Romain Grosjean was heel tevreden met zijn podiumplaats in Duitsland. Hij kijkt al uit naar de race in Hongarije.
image
Hij was vorig jaar gefrustreerd omdat hij opgehouden werd door f1-piloten die de blauwe vlaggen (die aangeven dat iemand je komt dubbelen) negeerden. Hij was natuurlijk wel blij met het goede resultaat van de kwalificatie en zijn podiumplaats tijdens de race. Het behalen van de derde plaats in Duitsland heeft de Fransman een goed gevoel gegeven voor de volgende race in Hongarije.

Hij vond het heel leuk om weer op het podium te staan, hij kon pushen tijdens zijn eerste stint, maar de safety car gooide roet in het eten. Door de safety car verloor hij immers zijn voorsprong. Op het einde van de race kon hij nog vechten voor de winst, maar hij kon het jammer genoeg niet waarmaken.

Voor de Fransman is het wel jammer dat hij niet heeft getest in Silverstone, maar hij hoopt dat de banden goed gaan zijn in Hongarije.

Grosjean gaf vlak voor de zomerpauze ook zijn visie over de behaalde resultaten en kijkt vooruit naar de tweede helft van het seizoen: “Er is zeker heel wat potentieel, maar ik denk dat we er een beetje concreter naar gaan kijken na Boedapest voordat we de zomer en de vakantiedagen ingaan”

We zullen zondag zien of de Fransman kan winnen of het podium kan behalen.

geschreven door Jan-Pieter Baert
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print