Romain Grosjean: “Mij moesten ze niet bellen voor een comeback bij het Haas F1 team”

Romain Grosjean - Twitter
Romain Grosjean - Twitter

In tegenstelling tot Kevin Magnussen zou Romain Grosjean bij een eventueel telefoontje van Guenther Steiner niet positief gereageerd hebben om een comeback bij het Haas F1 team te maken.

Na zijn verschrikkelijke horrorcrash tijdens de GP van Bahrein in 2020 moest Romain Grosjean abrupt en vervroegd afscheid nemen van de Formule 1. Naast het fysiek en mentaal leed deed ook het plotse F1-afscheid enigszins pijn.

De Fransman hoopte om op een mooie manier afscheid te kunnen nemen van de sport, waarna er een testmogelijk en zelfs F1-demo door Mercedes werd aangeboden, wat eveneens in het water viel door de coronaperikelen. Desondanks zou Romain Grosjean echter niet staan te springen om een comeback bij het Haas F1 team te maken.

“Veel mensen hebben me al gevraagd of ik zou terugkeren, dat zou ik niet,” aldus Grosjean volgens ‘Motorsport Week’. “Ik ben echt blij in de Verenigde Staten, ik ben echt blij in de IndyCar.”

“Ik ben ieder weekend enorm opgewonden dat ik kan gaan racen en dat ik kans maak om te winnen. Ik had een ongelooflijke carrière in de Formule 1, ik heb enorm veel races gereden, het heeft een ongelooflijk deel van mijn leven uitgemaakt.”

“Maar momenteel ben ik bezig aan een nieuw hoofdstuk en dat draait rond het winnen van races en het proberen winnen van kampioenschappen. Ik zou dan ook niet positief geantwoord hebben op een telefoontje.”

Waarmee Grosjean onrechtstreeks ook toegeeft dat hij niet gebeld werd …

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print