Romain Grosjean over verlies F1-zitje: “Ik beleef momenteel slapeloze nachten”

De Fransman Romain Grosjean beleeft momenteel niet de leukste tijd. Grosjean verliest eind dit seizoen zijn racezitje bij het Haas F1 team en dat houdt Grosjean duidelijk van een goede nachtrust.


“Ik ga zeer eerlijk zijn, ik heb de voorbije twee weken niet goed geslapen,” vertelde Grosjean onlangs tegenover de media over zijn aangekondigd vertrek bij het Haas F1 team.

“Het is een erg zwaar jaar voor de wereld, voor de economie. Het is geen goed jaar om zonder contract te vallen of uit de sport te gaan.”

Indien Grosjean binnen vier races de Formule 1 daadwerkelijk voor bekeken houdt dan lijkt een racezitje in de Formule E of de IndyCar een mogelijk alternatief.

“Ik heb naar de IndyCar gekeken,” aldus Grosjean. “Ik heb enkele contacten gehad, waaronder enkele goede.”

“Ik vind het jammer dat ik de kalender niet eerder bekeken heb. Er zijn slechts twee ovals en een kort circuit. Maar het is iets dat ik zou overwegen.”

“Ik heb er met Marcus Ericsson over gesproken toen hij naar daar ging en hij hield echt van de verschillende stijlen. De rijders spelen een belangrijke rol en de wagen is leuk om mee te rijden. Iedereen maakt kans om te winnen.”

“Ik wil nu races winnen, ik wil kans maken om te winnen en plezier beleven. De IndyCar staat zeker op de lijst.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van Saudi-Arabië: wk-stand

Door de overwinning van Lewis Hamilton tijdens de GP van Saudi-Arabië hebben Max Verstappen en Lewis Hamilton met nog één race te gaan exact evenveel punten. Verstappen staat

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed