Ron Dennis: "In Barcelona zal het beter gaan"

Voor Mclaren was het vandaag een erg teleurstellende race in Bahrein. Lewis Hamilton kende een zeer slechte start en reed vervolgens zijn voorvleugel stuk op de Renault van Alonso. De Brit mocht meteen zijn hoop op een overwinning alsook hoop op punten opbergen.

Teamgenoot Heikki Kovalainen kon eveneens geen vuist maken tegen de snelle Ferrari’s en de BMW van Kubica en Heidfeld. Het ontbrak McLaren vandaag duidelijk aan de nodige snelheid en enkel Kovalainen kon met een vijfde plaats nog vier punten in de wacht slepen voor McLaren.

Voor Ron Dennis is het dan ook een race om snel te vergeten en hijzelf kijkt dan ook al uit naar de volgende race in Barcelona, die plaatsvindt binnen drie weken.

"Ik heb met Lewis nog niet gesproken over het ongeval met Alonso. Vanuit de pits is het moeilijk om een oordeel te vellen over die fase." zei Ron Dennis na afloop van de race. "Zo is het nu eenmaal in motorsport. We kijken echter al uit naar Barcelona, waar we beter zullen presteren, daar ben ik zeker van. Heikki heeft de snelste ronde gereden en Lewis had ondanks zijn ongeval een goede wagen. Laten we zien hoe het in Barcelona verloopt. Het wk wordt echter ook niet in Barcelona beslist."

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner