Ron Dennis ontkent terugtreden als Teambaas

Ron Dennis zou terugtreden uit zijn positie als teambaas bij het McLaren team, dat werd de voorbije weken meermaals gesuggereerd. Zo berichtte ondermeer de Spaanse krant El Pais over het feit dat Ron Dennis plannen heeft om terug te treden.

Ron Dennis ontkent echter ten stelligste dat hij plannen heeft om, zoals El Pais schreef, komende winter terug te treden. Hij schrijft de geruchten toe aan hevige speculatie, al geeft hij tegelijkertijd ook toe dat hij wel met het idee speelt, maar dat hij nog geen beslissing heeft genomen.

"Al de moeilijkheden van de voorbije tien maanden zorgden ervoor dat het moeilijk is om beslissingen te maken over mijn toekomst," aldus Ron Dennis. "Maar als je me vraagt of ik een stap achteruit in overweging neem, dan moet ik ja antwoorden."

"Ik heb de voorbije drie weken echter met niemand van de pers gesproken. Wat je leest is dus allemaal in elkaar gestoken. Ik weet niet waar het verhaal vandaan komt, maar ik heb in geen weken met iemand gesproken," besluit Ron Dennis.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer