Sauber strikt NEC als nieuwe sponsor

Sauber heeft een nieuwe sponsornaam op de wagen staan. Het team heeft sinds kort de naam van de Japanse elektronicagigant NEC op de zijkant van de neus staan.
Het lijkt wel of de deal tussen NEC en Sauber in stilte beklonken is. Op de laatste test in Barcelona was er nog niets te bespeuren van de nieuwe sponsor, maar bij een demonstratie van Sergio Perez voor zijn thuisfans in Guadalajara (Mex.), was de sponsor duidelijk aanwezig op de wagen.

Nu is het wel zo dat er op de wagen tijdens die demonstratie in Mexico een aantal logo’s aanwezig waren, enkel en alleen bedoeld voor dat event. Het ging hier voornamelijk over een aantal producten en acties die de Mexicaanse telecom-operator Telmex in de kijker wilde zetten.

Dat NEC niet in de categorie van ‘eenmalig’ thuishoort, valt af te leiden uit het feit dat de naam van NEC reeds opgenomen is in de rubriek ‘Premium Partners’ op de website van het team uit Hinwil.

Officiële mededelingen van Sauber zijn er echter nog niet geweest en op de website staat enkel “more information will follow soon”.

a:1:{s:9:”file_name”;s:8:”nec.jpeg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}