”Schumacher doet het geweldig”

Formule 1 CEO Bernie Ecclestone is van mening dat zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher in 2010 geweldig werk weet af te leveren.
Voor veel supporters lijkt 2010 tot nu toe het slechtste seizoen van Michael Schumacher ooit in de Formule 1 te gaan worden. Het seizoen is uiteraard nog niet voorbij maar nooit eerder wist de Duitse legende slechter te presteren dan zijn teamgenoot. Tijdens de Grote Prijs van Europa verklaarde Schumacher alvast dat hij zichzelf niet meer hoeft te bewijzen en dat de huidige tegenslagen op bepaalde dag voor extra voldoening zullen zorgen. In afwachting tot die voldoening zullen zijn hevige supporters mogelijk nog met een heleboel negatieve persberichten moeten leren leven.

”Ik dien mezelf niet meer te bewijzen want dat tonen ook de statistieken duidelijk aan. Ik ken de manier van werken in de F1 als geen ander. Soms ken je eerst een moeizame periode om vervolgens pas succes te kunnen boeken. Die moeizame periode zal dan voor extra voldoening zorgen”, zo liet Schumacher in Valencia nog verstaan.

Ondertussen hoeven we ook Bernie Ecclestone de manier van werken binnen de hoogste klasse van de autosport waarschijnlijk niet meer duidelijk te maken. Ook Ecclestone is namelijk nog steeds van mening dat Schumacher in 2010 geweldig werk weet af te leveren.

”Persoonlijk ben ik van mening dat de huidige kritiek op Michael onterecht is. Gedurende drie seizoenen was hij zowat op vakantie. Wat verwacht men eigenlijk na zo een lange pauze? Iedereen hoopt dat hij op bepaalde dag terug overwinningen zal behalen, zelfs ik. Volgens mij doet Michael het dit seizoen ook al geweldig”, zo verklaarde Bernie Ecclestone.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}