Schumacher haalt uit naar Sebastian Vettel: “Hij moet zich verontschuldigen”

Sebastian Vettel kende een erg teleurstellende GP van Oostenrijk, iets waarvoor Vettel zich volgens Ralf Schumacher moet excuseren.


Nee, het was niet het dagje van Sebastian Vettel afgelopen zondag. Na de vroegtijdige uitschakeling tijdens de kwalificatie slaagde Vettel er ook tijdens de race niet in om potten te breken.

De Duitser kende geen al te beste race, een race waarin hij spinde en pas op de tiende plaats over de finish kwam, wat eigenlijk de voorlaatste positie was. Wetende dat er tijdens de race heel wat safety cars en uitvallers waren is dat een serieus ondermaatse prestatie.

Vettel schoof de zwarte piet echter door naar het team. De Duitser had naar eigen zeggen meermaals kunnen spinnen omdat de balans van de wagen helemaal niet goed was.

Ralf Schumacher vindt de uitspraken van Vettel ongehoord en haalt in zijn column voor het Duitse ‘Sky’ uit naar zijn landgenoot.

“Als mijn teamgenoot als tweede finisht en ik als tiende finish, dan kan je beter zeggen ‘sorry, ik heb het verprutst. Laten we ons focussen op volgende week, dan zal ik sterker terugkeren”. Sebastian zal zich echt bij het team moeten verontschuldigen want dit is niet zoals het hoort.”

Ralf Schumacher voegde er vervolgens nog aan toe dat Vettel zich in een moeilijke omgeving bevindt. Zijn aangekondigd afscheid zorgt ervoor dat hij binnen het team vertrouwen mist en zijn focus niet volledig op het racen ligt.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}