Sebastian Vettel: “Ik heb ‘losse’ gesprekken met Racing Point”

Sebastian Vettel heeft vandaag tijdens de persconferentie in Hongarije voor het eerste gereageerd op de speculaties over een mogelijke overstap naar Racing Point dat vanaf 2021 als Aston Martin aan de Formule 1 zal deelnemen.


“Geruchten worden volgens mij niet zomaar geruchten genoemd,” aldus Vettel tijdens de FIA-persconferentie. “We zijn nu slechts enkele dagen na Oostenrijk, er is niet veel veranderd.”

“Er is geen nieuws te melden. Als je me iets vraagt over Racing Point, iedereen praat over Racing Point, de eerste twee races van hen waren zeer indrukwekkend, zeker hun performance op de baan.”

“Wat mezelf betreft is er echter geen nieuws, er is in vergelijking met vorige week niets veranderd.”

Vettel wil naar eigen zeggen rustig de tijd nemen en een juiste beslissing nemen. Ondertussen raken echter steeds meer racezitjes voor 2021 bezet.

“Zoals ik vorig week zei zal het waarschijnlijk enige tijd vragen. Ik wil vooral voor mezelf de juiste beslissing nemen,” blikte Vettel vooruit.

“Als er iets te melden is dan zal ik dat op het gepaste moment doen.”

“Momenteel ligt alles nog open: volgend jaar racen, niet racen en misschien in de toekomst terugkeren, of niet rijden en iets compleet anders doen. Er is geen druk om mijn beslissing te snel te nemen,” besloot Vettel.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner