Sebastian Vettel in Canada verkozen tot ‘Driver of The Day’

Sebastian Vettel is aan een indrukwekkend parcours bezig wat de verkiezing van ‘Driver of The Day’ in de Formule 1 betreft. De Duitser werd in Canada immers voor de vijfde keer dit seizoen verkozen tot ‘Driver of The Day’.

Vettel startte de race als tweede maar kende al meteen de pech dat bij de start zijn voorvleugel beschadigd raakte na een aanrijding met Max Verstappen. Vettel moest na enkele ronden de pits opzoeken en viel helemaal terug naar de allerlaatste plaats. Van daaruit begon de Duitser echter aan een indrukwekkende inhaalrace.

Vettel haalde de ene na de andere wagen in en kwam uiteindelijk net te kort om nog op het podium te eindigen. Als vierde kreeg Vettel dan wel geen trofee op het podium, hij werd wel door de rijders verkozen tot ‘Driver of The Day’ en dat dus al voor de vijfde keer in zeven races tijd. Enkel Max Verstappen en Valtteri Bottas slaagden er dit seizoen ook al eens in om tot ‘Driver of The Day’ te worden verkozen.

De verkiezing van ‘Driver of The Day’ werd in het leven geroepen om de interactie met de F1-fans te vergroten. Er kan enkel tijdens de race gestemd worden.


Overzicht winnaars ‘Driver of The Day-award’:
GP van Australië: Sebastian Vettel
GP van China: Max Verstappen
GP van Bahrein: Sebastian Vettel
GP van Rusland: Valtteri Bottas
GP van Spanje: Sebastian Vettel
GP van Monaco: Sebastian Vettel
GP van Canada: Sebastian Vettel
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer