Senna mag voor Le Mans team testen

Bruno Senna blijft duidelijk niet bij de pakken zitten. De Braziliaan zag op het laatste moment nog zijn zitje in de F1 naar Barrichello gaan maar zal weldra zijn eerste rit in een wagen voor Le Mans mogen maken. Senna zou naar verluidt mogen testen met een prototype van Team Oreca Matmut. Ondertussen wordt het neefje van wijlen Ayrton Senna ook al gelinkt aan een zitje bij Mercedes in het DTM.

“Ik wil graag Team Oreca Matmut bedanken voor het vertrouwen in mij. Mijn doel blijft een zitje in de F1 maar ondertussen zal ik verder moeten werken aan mijn ervaring. Ik heb momenteel meerdere mogelijkheden en ik zal nog zien waarvoor ik kies”, zo vertelde Bruno Senna.

Op dit ogenblik is Hugues de Chaunac mede-eigenaar van Team Oreca Matmut en deze is van mening dat Senna inderdaad voor zijn zitje in de F1 moet gaan. Als voorbereiding dacht men dat het goed zou zijn om Senna te laten rijden met een LMP1 wagen en dat dan ook nog gedurende de nacht. Volgens Hugues de Chaunac zal dit de langste test ooit voor Senna worden.

“We verstaan maar al te goed dat Senna in de F1 wil geraken en daarom denken we dat deze test niet slecht is voor hem. Het is een goed alternatief en hij zal nog nooit eerder hebben meegewerkt aan een test als deze. Het is iets nieuws voor hem maar het zal hem zeker ten goede komen”, zo vertelde Hugues de Chaunac.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023