“Senna moet zich geen zorgen maken over zijn zitje”

De Braziliaanse rijder Bruno Senna is onlangs in gesprek geweest met de nieuwe teambazen van de renstal Campos Meta. Die zouden hem opnieuw zekerheid hebben gegeven inzake zijn functie als rijder binnen het team.
Adrian Campos is voor alle duidelijkheid niet langer de teambaas van Campos Meta. Deze trok Bruno Senna aan als rijder en dat met de bedoeling Braziliaanse sponsors aan te trekken. Aangezien veel supporters uiteraard dolgraag terug een Senna binnen de sport wilden had dat geen probleem mogen zijn maar uiteindelijk hapten de sponsors dan toch niet naar wens toe.

Vervolgens kon de renstal niet overleven en dan was het seizoen nog niet eens begonnen. Meteen kwam de toekomst van het neefje van wijlen Ayrton Senna terug onder vuur te liggen maar dat vuur blijkt dus nu gedoofd te zijn.

Als we het Braziliaanse Globo mogen geloven heeft Senna dus een interessant gesprek kunnen voeren met Jose Ramon Carabante die nu een van de nieuwe teambazen is bij Campos Meta. Senna kreeg opnieuw zekerheid voor 2010 en hoeft daarvoor zelfs niet langer voor extra inkomsten te zorgen. Nieuwe sponsors zouden dan wel weer altijd welkom zijn maar worden voortaan niet meer als een verplichting gezien.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}