Senna verkiest DTM boven GP2

Bruno Senna is nog steeds telleurgesteld over de beslissing van Honda. De Braziliaanse rijder had gehoopt in 2009 deel te kunnen uitmaken van Honda maar daar koos men op het laatste moment toch nog voor de ervaring van Rubens Barrichello. Senna zelf maakte eerder al duidelijk dat hij liefst geen GP2 meer wil rijden en daarom voert hij momenteel gesprekken om voor Mercedes te kunnen rijden in het DTM kampioenschap.

Het 25 jarige neefje van wijlen Ayrton Senna beseft maar al te goed dat stilzitten geen vooruitgang is. Norbert Haug is op dit ogenblik nog steeds de motorsportdirecteur bij Mercedes en deze liet ondertussen al weten dat de gesprekken met Bruno Senna meer dan een gerucht zijn. Volgens Senna is de DTM de beste optie omdat deze klasse niet veel lager ligt dan de F1.

“Aangezien ik geen F1 kan rijden moest ik op zoek gaan naar iets in de buurt van de F1. Volgens mij is DTM de beste optie. Ik ben in gesprek met Mercedes omdat deze autofabrikant ook actief is in de F1”, aldus Bruno Senna.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023