Hamilton onder de indruk van Toyota en Force India

Wereldkampioen Lewis Hamilton is van mening dat de wagens van Toyota zeer goed presteren tijdens de tests. Hetzelde geldt voor de wagens van Force India en daarom verwacht hij van deze teams goede prestaties in 2009

Hamilton kan ook moeilijk slecht gaan praten over Force India gezien de samenwerking met Mclaren Mercedes. Force India beschikt in 2009 immers over een krachtbron van Mercedes en teambaas Vijay Mallya liet alvast merken dat goede prestaties niet mogen uitblijven. Met Toyota daarentegen heeft McLaren niets te maken en toch sprak Hamilton zich positief uit over de Japanse renstal. Echter blijft het nog te vroeg om te oordelen en zullen we moeten afwachten tot de openingsrace in Melbourne.

“Op dit ogenblik zijn we nog maar aan het testen maar het is me opgevallen dat de wagens van Toyota en Force India nu al beter doen dan in 2008. Uiteraard kan ik niet meer doen dan hun tijden vergelijken maar het ziet er niet slecht uit voor die teams. Er zijn nog enkele andere teams die het goed doen maar dat hadden we al eerder verwacht. Over m’n eigen team kan ik niet anders dan tevreden zijn. McLaren leverde nog maar eens goed werk en ik zal het beste van mezelf geven”, aldus Lewis Hamilton.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023