Sergio Perez: “Als de Red Bull F1-bolide goed is voor P3 zorg ik dat we tweede worden”

Sergio Perez heeft zijn eerste bezoek aan de Red Bull F1-fabriek gebracht en gaf naar aanleiding daarvan ook een strijdvaardig interview dat op de website van Red Bull werd gepubliceerd.


Veel F1-fans dromen al van een intense strijd tussen Sergio Perez en Max Verstappen bij Red Bull. Verstappen staat erom gekend tot het uiterste te gaan en vaak ook meer uit de wagen te halen dan mogelijk, meer ook dan zijn teamgenoot.

Die nieuwe teamgenoot is, met alle respect, geen type Alex Albon of Pierre Gasly, maar wel niemand minder dan Sergio Perez. Perez en zijn Mexicaans temperament lijken voor vuurwerk bij Red Bull te gaan zorgen want ook Perez meent dat hij alles of zelfs meer uit een wagen kan halen.

“Als we een wagen hebben waarmee we het kampioenschap kunnen winnen dan zal ik er voor zorgen dat we winnen,” aldus Perez op de website van Red Bull Racing. “En als dat niet zo is en de wagen is goed genoeg voor de derde plaats dan zal ik er voor zorgen dat we als tweede finishen.”

Perez bedankte ook nogmaals Dietrich Mateschitz, Helmut Marko en de rest van het Red Bull-team.

“Niemand heeft me ooit de kans gegeven bij een groot team. Ik hoop dat we dit jaar vaak het Mexicaanse volkslied op het podium horen!”


a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:34:”perez_redbullf1_muur_headline.jpeg”;}
Sergio Perez heeft zijn eerste bezoek aan de Red Bull F1-fabriek gebracht en gaf meteen ook een strijdvaardig interview.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van de USA: wk-stand

Door zijn overwinning tijdens de GP van de USA vergroot Max Verstappen zijn voorsprong in het kampioenschap tot twaalf punten en dit met nog vijf races te gaan.

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen