Sergio Perez: “Als de Red Bull F1-bolide goed is voor P3 zorg ik dat we tweede worden”

Sergio Perez heeft zijn eerste bezoek aan de Red Bull F1-fabriek gebracht en gaf naar aanleiding daarvan ook een strijdvaardig interview dat op de website van Red Bull werd gepubliceerd.


Veel F1-fans dromen al van een intense strijd tussen Sergio Perez en Max Verstappen bij Red Bull. Verstappen staat erom gekend tot het uiterste te gaan en vaak ook meer uit de wagen te halen dan mogelijk, meer ook dan zijn teamgenoot.

Die nieuwe teamgenoot is, met alle respect, geen type Alex Albon of Pierre Gasly, maar wel niemand minder dan Sergio Perez. Perez en zijn Mexicaans temperament lijken voor vuurwerk bij Red Bull te gaan zorgen want ook Perez meent dat hij alles of zelfs meer uit een wagen kan halen.

“Als we een wagen hebben waarmee we het kampioenschap kunnen winnen dan zal ik er voor zorgen dat we winnen,” aldus Perez op de website van Red Bull Racing. “En als dat niet zo is en de wagen is goed genoeg voor de derde plaats dan zal ik er voor zorgen dat we als tweede finishen.”

Perez bedankte ook nogmaals Dietrich Mateschitz, Helmut Marko en de rest van het Red Bull-team.

“Niemand heeft me ooit de kans gegeven bij een groot team. Ik hoop dat we dit jaar vaak het Mexicaanse volkslied op het podium horen!”


a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:34:”perez_redbullf1_muur_headline.jpeg”;}
Sergio Perez heeft zijn eerste bezoek aan de Red Bull F1-fabriek gebracht en gaf meteen ook een strijdvaardig interview.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023