Sergio Perez: “Ik maak me geen zorgen, Christian Horner en Helmut Marko steunen mij”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Ondanks de recente kritiek en speculaties, en het feit dat zijn contract bij Red Bull eind 2024 afloopt, maakt Sergio Perez zich helemaal geen zorgen over zijn toekomst. Perez geniet naar eigen zeggen de steun van de Red Bull-leiding.

De speculaties over een mogelijk aan de kant schuiven van Sergio Perez door Red Bull namen de voorbije weken toe. Perez blijft, en dan vooral tijdens de kwalificatie, ondermaats presteren. Volgens sommigen wil Red Bull Perez met de vervanging van Nyck de Vries door Daniel Ricciardo extra onder druk zetten. Perez maakt zich echter geen zorgen.

“Om eerlijk te zijn trek ik me de speculaties en geruchten niet aan. Ik zit al 13 jaar in de Formule 1, ik heb het allemaal al gezien. Ik maak me er helemaal geen zorgen over. Ik focus me vooral op het op orde krijgen van mijn seizoen en probeer ervan te blijven genieten,” reageert Perez.

Ondanks de kritiek en de vele speculaties over zijn toekomst laat Sergio Perez verstaan dat hij erop vertrouwt dat het volledige team hem steunt. Ook Christian Horner en Helmut Marko lieten reeds verstaan dat ze erop vertrouwen dat Perez orde op zaken zal stellen.

“Ja, ik heb de volledige steun van Helmut en Christian. Het volledige team steunt me en ze weten wat ik kan doen. Ze kennen mijn potentieel, ze staan volledig achter mij.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print