Speel mee met het GP van België-spel: min. 400 euro aan prijzen

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na een zomerstop van vier weken begint de tweede helft van het Formule 1-seizoen met een triple-header. Achtereenvolgens staan Spa-Francorchamps, Zandvoort en Monza op het menu. Het wordt de komende weken dus genieten geblazen voor de Formule 1-liefhebber.

Interessant wordt het om te zien hoe de verhoudingen na de zomerstop zijn. Er zijn nieuwe reglementen voor de vloer en veel teams brengen flinke upgrades mee. Daarbij is het hopen op beter weer dan een jaar geleden. Toen werd er tijdens de Grand Prix van België geen ronde geracet.

Klik hier om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom mee doen aan een Fantasy Formule 1 Spel?

  • Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 78 euro)! Er zijn minimaal 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!