"Super Aguri heeft drie dagen om geld te vinden"

Gisteren raakte bekend dat de overeenkomst tussen Super Aguri en de Magma Groep niet doorgaat. De deal was nodig om Super Aguri een overlevingskans te bieden nadat het in financiële moeilijkheden kwam doordat SS United haar verplichtingen tegenover het team niet na kwam.

Door het afspringen van de deal dreigt er voor Super Aguri een financiële kater die het team mogelijk niet te boven komt. Meer zelfs, volgens een insider van het team zou Super Aguri slechts drie dagen hebben om het nodige geld te vinden.

"We hebben exact drie dagen om een alternatieve oplossing te vinden. Indien we het geld niet vinden, kunnen we niet racen," zei een anonieme bron tegenover Auto Motor und Sport.

Gisteren liet Super Aguri alvast in een officiële mededeling weten dat het team mogelijk nog andere kandidaten heeft waarmee het rond te tafel gaat zitten. Al liet het team zich ook somber uit over haar toekomst en stelde het in niet mis te verstane bewoordingen dat het team moet nadenken of het wel een toekomst heeft.