Teleurgestelde Mick Schumacher: “Mijn F1-hoofdstuk is nog niet afgesloten”

Haas F1 team
Haas F1 team

Het was een publiek geheim maar nu is het officieel, het Haas-team gaat niet verder met Mick Schumacher en vervangt hem door ervaren rot Nico Hulkenberg. Schumacher reageert op de sociale media.

Na twee seizoenen eindigt het verhaal van Mick Schumacher bij Haas F1 en hoewel het nog niet officieel is zal hij na dit jaar waarschijnlijk ook geen deel meer gaan uitmaken van de Ferrari Driver Academy. De jonge Duitser reageert met een bericht op de sociale media waarin hij vertelt dat hij teleurgesteld is maar dat het hoofdstuk Formule 1 voor hem nog niet afgesloten is.

“Het wordt mijn laatste race voor het Haas F1-team,” aldus Schumacher. “Ik wil niet verbergen dat ik erg teleurgesteld ben in de beslissing om onze overeenkomst niet te verlengen. Desalniettemin wil Haas F1 en Ferrari bedanken omdat ze me deze kans gegeven hebben. Deze jaren hebben me geholpen om zowel op technisch vlak als op persoonlijk vlak volwassener te worden. Vooral wanneer het moeilijker werd, werd het me duidelijk hoeveel ik van deze sport houd.”

“Soms was het een hobbelig parcours maar ik ben gestaag verbeterd, heb ik veel geleerd en ik ben er zeker van dat ik een plaats verdien in de Formule 1. Het hoofdstuk is allesbehalve afgesloten voor mij. Tegenslagen maken je alleen maar sterker.”

“Mijn vuur brandt voor de Formule 1 en ik zal hard vechten om terug te keren naar de startgrid.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print