Theissen en Haug zien toekomstig kampioen in Vettel

Na zijn overwinning op Monza werd er in zowat elke krant over hem geschreven. De jongste winnaar Grote Prijs winnaar in de geschiedenis van de F1, Sebastian Vettel.

Bij BMW liet men hem ooit vertrekken als testrijder omdat hij destijds onvoldoende ervaring had maar daar heeft men zich misschien wel in vergist. Zowel BMW als Mclaren weten ze dat Vettel een rijder is die kampioen kan worden en bij beide Duitse merken geeft men het ook eerlijk toe dat ze in Vettel wel een toekomstige rijder voor hun team zien.

“Een tijd terug was hij volgens ons nog wat onervaren en zeker nog wat te jong. In de F1 kan je niet gokken. Hij is dan naar Toro Rosso getrokken om ervaring op te kunnen doen. Vervolgens zal ik ook toegeven dat ik van Red Bull vind dat het goed heeft geinvesteerd in deze Duitse knaap. Nu zullen we verder zien”, aldus Mario Theissen teambaas bij BMW.

Ook bij McLaren geeft Norbert Haug graag toe dat hij in de 21-jarige Vettel een toekomstig kampioen ziet. Haug vertelde aan RTL onlangs zelfs dat de kans erin zit dat hij ooit wel eens voor McLaren-Mercedes zou kunnen rijden.

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022