Ticketprijzen GP van België 2020: goedkoper of toch niet?

De ticketprijzen voor de GP van België 2020 zijn bekend. De organisatie deelde gisteren reeds flyers uit waarop de ticketprijzen voor de GP van België 2020 staan.


De voorlopige F1-kalender raakte eerder deze week bekend en nu zijn ook de ticketprijzen voor de GP van België in 2020 bekend. Het was vooral uitkijken naar de ticketprijzen en hoe deze zouden evolueren nu er vanaf volgend jaar een GP van Nederland plaatsvindt in Zandvoort.

De zogenaamde ‘Dutchh GP’ kreeg dan wel veel kritiek op de nog hogere ticketprijzen dan in Spa-Francorchamps, toch vormt de race concurrentie voor de Belgische F1-race.

De organisatoren van de GP van België hebben zich alvast weinig aangetrokken van die concurrentie. De tribunekaarten zijn even duur als vorig jaar, dit nadat vorig jaar de ticketprijzen stegen.

Wat de Bronze tickets betreft voor algemene toegang is er wel goed nieuws. Zonder korting kost een ticket voor drie dagen nu tien euro minder dan vorig jaar, 150 euro om precies te zijn.

Er bestaat echter opnieuw een voorverkoop en in de meest voordelige periode betaal je ‘slechts’ 135 voor een Bronze ticket, wat vijf euro minder is dan de ticketprijzen van dit jaar. Voor dit jaar was er in voorverkoop een prijsstijging van 125 euro naar 140 euro.

Nieuw is er dat er voortaan ook een ticketformule is waarbij een Bronze ticket gecombineerd wordt met camping en zes drankjes. Het wordt nu vooral uitkijken hoe succesvol de ticketverkoop is nu de GP van Nederland in 2020 terugkeert.

Klik op de foto voor een grotere weergave van de ticketprijzen

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022