“Toto Wolff doet Red Bull als de ‘slechterik’ in het verhaal overkomen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Volgens voormalig Mercedes F1-piloot Nico Rosberg managet Mercedes-teambaas Toto Wolff de onderlinge strijd met Red Bull Racing veel beter dan Christian Horner.

“Management is cruciaal en Toto managet dit zeer goed,” vertelde Rosberg tegenover ‘Sky F1’.

“Hij doet Red Bull er steeds meer als de slechterik uitzien doordat ze nu steeds meer protest willen indienen enzovoort.”

“Hij is superslim ook op het vlak van het bespelen van de media, ook intern binnen het team. Hij probeert iedereen vooruit te stuwen om samen de anderen te verslaan.”

Red Bull-teambaas Christian Horner zou het volgens Rosberg ook ‘slim’ proberen spelen maar hij moet het afleggen tegenover Toto Wolff. Vooral de voorbije dagen zou hij het te ver gedreven hebben waardoor ook Max Verstappen volgens Rosberg in de fout is gegaan.

“Ik zou zeggen dat hij het de voorbije dagen niet zo slim en goed heeft gespeeld,” aldus Rosberg.

“Het is niet ideaal en hij heeft misschien Max ook zo gepusht dat hij tijdens de persconferentie die uithaal deed. Niet ideaal wat Christian doet en ook wat Max deed was niet ideaal en dat zorgt ervoor dat je een achterstand hebt.”

“Vervolgens kwalificeer je dan niet zeer goed. Max had meer snelheid in zijn wagen zitten en het komt dan allemaal bij elkaar. Ik zou duidelijk stellen dat Hamilton en Mercedes momenteel serieus in het voordeel zijn.”

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: prijzenpot van minstens 500 euro !!!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021