Toto Wolff: “Er is geen deadline voor nieuw contract Lewis Hamilton”

Daimler Media
Daimler Media

Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff heeft er alle vertrouwen in dat Lewis Hamilton een nieuw contract zal tekenen. Volgens Toto Wolff is er ook geen deadline vooropgesteld om tot een akkoord te komen.

De voorbije jaren werd al meermaals gesuggereerd dat Lewis Hamilton dicht bij een F1-afscheid zou staan maar volgens Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff is Hamilton nog steeds erg ambitieus en het feit dat hij nog een achtste wereldtitel wil behalen zal daar ongetwijfeld aan bijdragen.

“Lewis zijn contract is zeker één van de thema’s die we tijdens de winter willen vastnemen, al is er geen concrete deadline,” aldus Wolff tijdens de ‘Beyond The Grid’ podcast.

Toto Wolff verwacht dat de onderhandelingen niet op het scherpst van de snee zullen gevoerd worden. Lewis Hamilton liet eerder al verstaan dat hij met Mercedes wil blijven samenwerken, zelfs na afloop van zijn F1-carrière.

“Lewis maakt deel uit van het team en het team maakt deel uit van Lewis. Er is geen reden waarom we niet zouden doorgaan.”