Toto Wolff keihard: “Fuck off! Jullie horen hier niet thuis!”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft een duidelijke boodschap voor de F1-fans die zich op de Red Bull Ring schuldig maakten aan misbruik, racistisch of homofoob taalgebruik en het lastig vallen van anderen.

“Fuck off! Als je deel uitmaakt van die categorie, fuck off!” wijst Toto Wolff de fans die zich misdragen met de vinger. “We moeten die gasten viseren en hen eruit nemen, ‘jij daar’, eruit.”

“Dat is wat de Formule 1 heeft gezegd, dat is wat wij gezegd hebben en je moet aangifte bij de security doen als het kan. Wie mijn boodschap ook leest: Blijf weg, we willen niet dat jullie deel van die groep uitmaken.”

“Ik denk dat het mensen zijn die gewoon dom zijn. Ik heb geen andere verklaring voor mensen die anderen misbruiken, of het nu op een seksuele, hedonistische, homofobe of racistische wijze is, jullie zijn gewoon hersenloos. Alcohol kan daar geen excuus voor zijn.”

“Deze sport polariseert en triggert emoties, dat willen we ook. We mogen niet iedereen veroordelen, we moeten die paar idioten eruit halen.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print