Toto Wolff: “Mercedes moet nog een berg beklimmen”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Ondanks de lichtpuntjes die er waren tijdens het raceweekend in Canada laat Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff verstaan dat zijn team nog een enorme stap vooruit moet maken, hij vergelijkt het met het beklimmen van een berg.

Tijdens de GP van Canada leek de Mercedes W13 bij momenten inderdaad een stuk competitiever. Lewis Hamilton en George Russell finishten als derde en vierde en scoorden zo belangrijke wk-punten. Een sprankeltje hoop dus bij Mercedes al valt er volgens teambaas Toto Wolff nog een lange weg af te leggen.

“Canada was ons vijfde podium van het seizoen, we zijn erg blij met de punten,” aldus Wolff tijdens zijn preview voor de race in Silverstone.

“We kunnen blij zijn met de momenten van snelheid die de W13 toonde maar er wacht ons nog een berg om te beklimmen. Er wacht ons nog veel werk maar we hebben nu een duidelijkere richting die we uitgaan. Naarmate het seizoen vordert focussen we ons nu op meer performance.”

“Silverstone is de volgende race en dat is voor ons altijd een hoogtepunt van het jaar. De fans zijn er erg gepassioneerd. Het is voor ons een thuisrace, met onze fabrieken in Brackley en Brixworth die erg dichtbij liggen.”

“Onze teamleden zullen op vrijdag van in de tribunes toekijken en met hun eigen ogen de resultaten van al hun harde werk kunnen zien, iets dat erg opwindend is!”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print