"Vettel wordt één van de beste rijders in 2009"

Christian Horner denkt dat de rijders het in 2009 veel drukker krijgen dan voorheen en dat Sebastian Vettel nog beter en sterker voor de dag zal komen dan in 2008.

Vettel stapte aan het eind van 2008 over van Toro Rosso naar Red Bull nadat hij zichzelf liet opvallen door er met de overwinning op Monza vandoor te gaan. Volgens de teambaas van Red Bull zal deze jongere Duitser geen last hebben van de wijzigingen in het reglement en zullen we allemaal zien hoe intelligent hij wel is.

"Wij hebben in 2009 een rijder die aan de start van zijn carrière staat en waarvan we gezien hebben dat hij met een wagen op de limiet kan rijden. Bijzondere rijders bezitten allemaal deze eigenschap. Vettel is een jongen met talent en hij zal enkel nog verbeteren in de toekomst. De rijders zullen het allemaal drukker krijgen dit seizoen omdat ze vooral willen wennen aan de werking van KERS en de slicks. Sebastian zal volgens mij het minst last hebben van al deze aanpassingen en hij zal één van de beste rijders zijn in 2009", zo vertelde teambaas Christian Horner.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen