Webber wil nog lang bij Red Bull blijven

Mark Webber zou liefst zo lang mogelijk bij Red Bull willen blijven. De 32-jarige rijder is op dit ogenblik nog aan het herstellen van een beenbreuk maar zal wel terug van de partij zijn in Melbourne voor de eerste Grote Prijs van het seizoen.

Webber vertelde dat hij erg tevreden is over het team van Dietrich Mateschitz en dat hij Red Bull liefst nooit zou verlaten. Webber was in 2008 nog de teammaat van David Coulthard maar zal het in 2009 met Vettel moeten stellen. Hopelijk voor Webber dat zijn ervaring hem kan helpen want Vettel heeft al bewezen dat hij kan winnen.

"Ik ben erg tevreden bij Red Bull en ik hoop dat dat ook wederzijds is. Ik zou in 2009 graag alles uit de wagen willen halen en proberen goede resultaten neer te zetten. Indien dat lukt hoef ik me zeker geen zorgen te maken want dan ziet mijn toekomst er goed uit. Ik ben van plan zo lang mogelijk voor Red Bull te blijven rijden en ik kan me ook moeilijk voorstellen voor een ander team te moeten gaan rijden", zo vertelde Mark Webber.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen