VIDEO: Woedende Max Verstappen haalt uit naar organisatie virtuele 24u Le Mans: “Dit is een clownshow!”

YouTube
YouTube

Dit weekend vond de virtuele 24u van Le Mans plaats en voor Max Verstappen draaide het evenement uit op ongelooflijk veel frustraties. Toen Verstappen voor de derde keer door problemen met de servers uit de virtuele race werd gegooid haalde hij snoeihard uit naar de organisatie.

Op zaterdag waren er al problemen omdat van buitenaf werd geprobeerd de servers aan te vallen. De organisatie besloot toen zelfs om de rode vlag boven te halen en de wedstrijd te onderbreken. Ook later tijdens het evenement waren er echter problemen, zoals ook Verstappen dus mocht ondervinden.

Max Verstappen reed met zijn team aan de leiding maar toen Verstappen voor de derde keer uit de race werd gegooid werd het de tweevoudig F1-kampioen te veel en haalde hij gefrustreerd en snoeihard uit naar de organisatie.

“Ze zeggen dat het pech is maar dit noem ik incompetentie. Ze kunnen hun eigen game niet eens onder controle houden. Dit is al de derde keer dat ik tijdens deze race uit de game wordt gegooid. Dit is de laatste keer dat ik meedoe!” haalt een gefrustreerde Verstappen uit.

“Wat is het punt? Je bereidt je gedurende maanden voor, we staan aan de leiding van het kampioenschap en de race waarvoor we ons twee maanden hebben voorbereid. En dan gaan ze er zo om mee om?”

“Twee rode vlaggen zijn er geweest omdat mensen de server aanvielen. Ze hebben een streep gezet door de regen (virtuele regen) en nog steeds worden mensen plots uit de game gegooid.”

“Ook wij maar vervolgens doen ze er niets mee. Het is een grap, dit kan je geen evenement noemen. Het is een clownshow. Daarom was het beter om de auto uit de wedstrijd te halen.”

“Dit is erg jammer voor iedereen in ons team. Ik ga het spel van mijn computer verwijderen. Mooi, dat scheelt wat ruimte op mijn computer. Ik hoop dat iedereen het doet!”