Videobeelden tonen hoe Charles Leclerc in Ferrari dieven achtervolgt die peperduur luxehorloge stalen

Carabinieri Lucca
Carabinieri Lucca

De Italiaanse politie heeft videobeelden vrijgegeven van Charles Leclerc die in zijn Ferrari 488 Pista Spider de achtervolging inzet op dieven die even voordien zijn peperduur luxehorloge stalen.

Ongeveer een jaar geleden nam Charles Leclerc in Viareggio na een etentje de tijd om handtekeningen uit delen en met fans op de foto te gaan. De Monegask werd op dat moment echter bestolen van zijn perperduur Richard Mille RM67 luxehorloge ter waarde van meer dan 300 000 euro.

Uit videobeelden die door de Italiaanse politie zijn vrijgegeven blijkt nu dat Leclerc nog zelf in zijn eveneens peperdure Ferrari 488 Pista Spider de achtervolging heeft ingezet. Let daarbij vooral ook op het correct gebruik van de richtingaanwijzers toen Leclerc een bocht nam.

De achtervolging draaide uiteindelijk op niets uit maar eerder deze week maakte de Italiaanse politie bekend dat vier verdachten, drie mannen en een vrouw, die aan de diefstal gelinkt worden zijn gearresteerd. Voorlopig is echter nog niet duidelijk of de politie het horloge van Charles Leclerc heeft teruggevonden.