“Vrouw in Christian Horner-zaak heeft officieel klacht ingediend”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

De veelbesproken ‘Christian Horner-zaak’ blijft voortduren. Volgens de Britse ‘BBC’ zou de vrouw die betrokken is in de zaak officieel klacht ingediend hebben.

Onlangs raakte bekend dat de klacht die de vrouw had ingediend door een ‘onafhankelijk onderzoeker’ werd afgewezen. Na weken van speculaties leek er enige ‘rust’ te komen in heel de zaak maar al snel werd duidelijk dat dit niet het geval was. Kort na de bekendmaking van de beslissing lekten immers heel wat vermeende beelden en gesprekken van Horner en de vrouw uit.

Twee weken later lijken we aanbeland te zijn bij het begin van een nieuw hoofdstuk want de vrouw zou officieel klacht ingediend hebben, zo bericht de Britse ‘BBC’. Volgens de BBC zou op 2 februari een eerste keer melding gedaan zijn bij de FIA-hotline voor ethiek en compliance. De melding kwam toen van een klokkenluider en op 6 maart volgde vervolgens een tweede klacht die werd ingediend.

Nu zou de vrouw, die door Red Bull ondertussen op non-actief werd gezet, officieel klacht ingediend hebben. De vrouw zou een nieuwe advocaat aangesteld hebben en bij Red bull GmbH beroep aangetekend hebben tegen het eerder besluit om Christian Horner vrij te pleiten.

Wordt ongetwijfeld vervolgd …