Waar ligt de toekomst van Giancarlo Fisichella?

Met nog 3 races te gaan in 2007 zijn nog niet alle teams zeker over hun rijdersbezetting voor het seizoen 2008. Eén van die teams is Renault. Giancarlo Fisichella werd nog niet bevestigd, terwijl teambaas Briatore duidelijkheid had beloofd in Monza. Die kwam er niet. Volgens de manager van Fisichella ligt de sleutel van de rijdersmarkt bij Fernando Alonso. Eens hij bekend maakt waar hij volgend jaar rijdt zullen ook de overige plaatsen snel ingevuld worden.

"Het is op dit moment nogal verwarrend, iedereen wacht af om te zien waar Alonso heen gaat. Tot dan moeten we simpelweg afwachten. We hebben reeds vele gesprekken gevoerd maar op dit moment wacht iedereen eenvoudigweg af en iedereen kijkt of Alonso Mclaren zal verlaten. Als dat gebeurt zal er een heel ingewikkeld wissel-mechanisme op gang komen."

Een andere kaper op de kust voor Fisichella is test-en reserverijder Nelson Piquet Junior. De Braziliaan steekt het niet onder stoelen of banken dat hij volgend jaar races wil rijden.

Afwachten of Fisichella zijn zitje kan behouden. De Italiaan rijdt een eerder kleurloos seizoen en staat op een 8e plaats in het WK, 5 punten achter teammaat en rookie Kovalainen die de 7e plek inneemt.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023