Waarom gratis werken voor Max Verstappen als je dat ook voor F1journaal.be kan?

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Afgelopen week ontstond er wat ophef op de sociale media nadat er een vacature verscheen voor een redacteur op de website van Max Verstappen.

Laat ons beginnen bij het begin, afgelopen week verscheen er een oproep op de officiële website van Max Verstappen om de redactie van de website te versterken. De vereisten waren niet min: een journalistieke achtergrond, werken onder tijdsdruk, kennis hebben van de F1 en een uitstekende beheersing hebben van zowel de Engelse als Nederlandse taal. 

Op zich is dat helemaal niet verkeerd maar een belangrijk detail was wel dat er geen ‘monetaire vergoeding’ tegenover stond. De sollicitanten mochten zich wel verheugen op een korting in de fanshop en op uitnodigingen voor feestjes van Verstappen.com.

Zoals dat tegenwoordig gaat ontplofte de sociale media en kwam er een storm van kritiek op Max Verstappen, die 45 miljoen euro verdient en een gratis werkkracht lijkt te zoeken. 

De vacature is ondertussen al offline gehaald, maar niet getreurd voor de geïnteresseerden die uit de boot zijn gevallen. Bij F1journaal zoeken we ook nog enthousiaste medewerkers, die desgewenst ook als ‘redacteur’ kunnen worden aangesproken. Het werken onder tijdsdruk valt best nog wel mee en een journalistieke achtergrond is niet vereist om ons team te versterken, kennis van de Formule 1 en de Nederlandse taal uiteraard wel.

Als het gaat over ‘monetaire vergoedingen’ moeten we u teleurstellen, wilde feestjes zijn er bij F1journaal.be ook niet en kortingen in de webshop kunnen we ook niet aanbieden. 

Wat we wel kunnen aanbieden is een leuke sfeer van F1-fans die een website voor andere F1-fans proberen te maken. Interesse? Stuur een mailtje naar vacature@f1journaal.be of contacteer ons via onze Facebook-pagina die je uiteraard ook steeds mag ‘volgen’.

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023